Avatar III - The Crypt

An old school telnet MUD
Play Avatar (via telnet)
It is currently Fri Jul 19, 2019 9:46 am
View unanswered posts | View active topics



Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 
Author Message
 Post subject: MUD client
PostPosted: Sun Jul 13, 2003 7:55 pm 
Offline
Immaterial
User avatar

Joined: Sun Jul 13, 2003 7:51 pm
Posts: 2
Location: a chair in my attic
Ok, i downloaded a MUD client but i'm not sure how to load avatar into it, :cry: does anybody know????? :D :mrgreen: and what is with the green guy? Oki doki that's all i guess


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Jul 14, 2003 2:22 am 
Offline
Director
User avatar

Joined: Wed May 21, 2003 3:31 am
Posts: 64
Location: Birmingham UK
Which MUD client do you have? ddemud, zmud, or something else?

Erm, which green guy?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Jul 14, 2003 3:27 pm 
Offline
Dull
User avatar

Joined: Mon May 26, 2003 8:22 pm
Posts: 49
Location: Deepest Wiltshire
I'm still using AvPlay 5, as recommended by Mr Gloom, ages ago.

I expect it's well out-of-date by now, but it works.

Nick Harvey
Carbuncle Corner - The Monstrous Lump on the World Wide Web


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Jul 14, 2003 5:43 pm 
Offline
Director and general dogsbody
User avatar

Joined: Mon May 19, 2003 9:34 pm
Posts: 366
Do you think there would be any mileage in having a Mud client section to this forum so we can point out all the clients out there and maybe have someone review them / give setup files instructions for them - a bit like :

http://www.avatardev.co.uk/ConnectHints/ConnectionHints.html

What do you think?

_________________
Dabhand.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Jul 07, 2004 7:16 pm 
Offline
Dark
User avatar

Joined: Mon May 26, 2003 12:14 am
Posts: 22
yes yes, verrry good idea, methinks
I have ddemud and the one problem i find with it is that if you use the automap u can't label the rooms so if u want 2 go sumwhere u just hav a big picture of all the rooms you've ever been in which is an ickle bit of a pain cause u dont know which 1s which
I remember Lyra saying u could label the rooms on hers but i never managed to find out which 1 she had, so hopefully she may return to Avatar in the near future and tell me. please?? :)


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Jul 08, 2004 1:02 am 
Offline
Director
User avatar

Joined: Wed May 21, 2003 3:31 am
Posts: 64
Location: Birmingham UK
I use zMud and that doesn't automatically add the location names, I had to add them myself.

It's not that zmud can't do it, cos it can, it's just a matter of getting it to work properly with Avatar, and seeing as we allow text to be sent to you when u're typing at the prompt, all these mappers get very confused. :D


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Copyright © 2011 Avatar III - The Crypt
DivineBlack by Darthorx
Updated by phpBBservice.nl
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007, 2011 phpBB Group